Naša ponuka

PRÍPITOK 

 

Sekt s jahodou 1 dcl

 

Martini bianco (biele) s limetkou 8 cl

 

Martini rosé (ružové) s cocktailovou čerešňou 8cl

 

Martini rosso (červené) s pomarančom 8 cl

 

Martini dry (suché) s olivou 8cl

 

Cinzano s citrónom 8 cl

 

PREDJEDLO 75g

 

Buffalo mozzarella s paradajkami preliata bylinkovým pestom

 

Špenátová roláda plnená syrom a údeným lososom

 

Kurací šalát s broskyňou

 

Cukrový melón s rukolou a prosciuttom crudom

 

POLIEVKA 200 ml

 

Domáci slepačí vývar s rezancami 

 

Silný hovädzí vývar s pečienkovými haluškami 

 

Jemný bažantí vývar so zeleninovým zvitkom 

 

Dubákový krém so zelerovým chipsom 

 

Minestrone – zeleninová 

 

HLAVNÉ JEDLO 150g

 

Kuracie prsia plnené rukolou a nivou 

 

Kuracie závitky plnené sušenými paradajkami a údeným syrom 

 

Kurací vrkoč s gorgonzolou 

 

Hydinové plátky s figami a prosciuttom crudom 

 

Kuracie závitky s mozzarellou a brokolicou 

 

Kurací steak v parmezánovom cestíčku 

 

Kuracia rolka plnená sušenými slivkami v slaninovom kabátiku 

 

Kurací rezeň s parmskou šunkou a oštiepkom v parmezánovom cestíčku 

 

Morčací steak plnený krabou tyčinkou 

 

Morčacie prsia plnené sušenou slivkou a orechami s parmezánovou omáčkou 

 

Medajlónky z bravčovej panenky obalené v slaninke so zelenou fazuľkou 

 

Bravčové rolky plnené slivkami 

 

Bravčové závitky plnené prosciuttom crudom a špenátom 

 

Bravčové mäso plnené slaninkou a kyslou kapustou 

 

Bravčová panenka na ragú z lesných húb 

 

Hovädzie ragú na hubách 

 

Divinové ragú na hubách 

 

Marinované tri druhy mäsa (kuracie, morčacie, bravčové) s prírodnou šťavou

 

PRÍLOHA 200g

 

Domáce pečené zemiaky 

 

Pučené zemiaky s jarnou cibuľkou 

 

Zemiakovo-parmezánové pyré 

 

Gratinované zemiaky

 

Maslové zemiaky varené 

 

Restované zemiaky s cibuľkou 

 

Ryža 

 

Domáce maslové halušky 

 

KÁVA

 

V termoskách – instantná (cukor, mliečko) - samoobslužný bufet

 

Espresso – servírovaná 

 

NEALKO

 

Voda v džbánoch s citrónom, mätou a pomarančom 0,5l/osoba

 

DEZERT

 

Vyprážaná zmrzlina s horúcim lesným ovocím a šľahačkou 

 

Čokoládová fontána – 1,2 kg čokolády + 1,5 kg ovocia + penové cukríky

 

BUFET

 

Teplý:Kuracie závitky s mozzarellou a brokolicou 50g 

 

Kuracie soté s nivovou omáčkou a praženými mandľami 50 g 

 

Gril mix (kuracie prsia, vykostené stehná, krkovička) 150 g 

 

Mučkalica (kuracia alebo bravčová) 50g 

 

Zabíjačka (jaternice, klobása, údené koleno) 150 g 

 

Pečené zemiaky 75 g 

 

Zámocký kotlíkový guláš 200 ml 

 

Kapustnica 200 ml 

 

Studený: Zemiakový šalát s majonézou 75 g 

 

Slovenský zemiakový šalát s cibuľou 75 g 

 

Parížsky šalát 75 g 

 

Cestovinový šalát so smotanou 75 g

 

Ovocný šalát z čerstvého sezónneho ovocia s mätou 100g 

 

Grécky šalát s olivami a feta syrom 100g 

 

Pečivo (bagetka) 1 ks 

 

Chlieb 1 ks 

 

Výber syrov, olivy, hrozno, vlašské orechy 100 g 

 

Výber slovenských a zahraničných údenín 100 g 

 

Mäsová roláda 50g 

 

Šunková roláda 50g

 

Syrová roláda 50g 

 

Variácie rezňov (kuracie, morčacie, bravčové) 150 g 

 

VÝZDOBA-3€/osoba

 

Zahŕňa štandardné prestretie, biele návleky na stoličky, jednoduchú kvetinovú výzdobu, sviečky, servítky, organzu a ostatný dekoračný materiál, výzdobu schodiska.

 

Klienti si môžu priniesť zákusky, torty,korbáčiky, slané pochutiny. V prípade dodržania konzumnej jednotky 25 €/ osoba je tu možnosť prinesenia si vlastných alkoholických a nealkoholických nápojov.

 

Samozrejmosťou je WI-FI pripojenie v celom areáli kaštieľa a bezplatné parkovisko Ubytovanie je možné pre Vás zabezpečiť v našom Penzióne pri Kaštieli, ktorý disponuje 3 dvojlôžkovými izbami s možnosťou 1 prístelky a 1 poschodovým apartmánom s možnosťou 3 prísteliek. 

KAPACITA

 

Horné poschodie-hlavna sála 55 osôb,oválny salón- 20 osôb,malý salónik -10 osôb.

Dolné poschodie-salónik 25 osôb,reštaurácia 20 osôb

Vytvorte si rezerváciu

Rezervačný formulár