PRÍPITOK
Prosecco 1dcl
Fragolino 1dcl
Portské víno 8cl
Martini bianco 8cl
Martini rosso 8cl
Martini dry 8cl
PREDJEDLO 75g
Buffalo mozzarela podávaná na šalátovom hniezde s bazalkovým pestom a bagetkou
Roláda z listového špenátu plnená taveným syrom a údeným lososom podávaná na bylinkovom toaste
Tatarák z údeného lososa na listovom šaláte s maslovou hriankou
Paštéta z husacej pečene s nakladanými hubami alebo brusnicami a domácim chlebíkom
Cukrový melón s rukolou a proscuittom crudom s parmezánovými hoblinkami a ciabatou
POLIEVKA 250ml
Domáci slepačí vývar s rezancami, mäskom a zeleninou julienne
Silný hovädzí vývar s mäskom a pečeňovými haluškami
Jemný bažantí vývar s piškótovo-zeleninovým zvitkom
Dubákový krém so zelerovým chipsom
Minestrone – talianska zeleninová
HLAVNÉ JEDLO 150g
Kurací prsný steak plnený rukolou a nivou alebo sušenými paradajkami a píniovými orieškami alebo mozzarelou a brokolicou alebo baby špenátom a prosciuttom crudom alebo domácou slaninkou a cottage cheese alebo brusnicami a camerbertom
Grilovaný kurací steak obalený v proscuitte crude preliaty demi glace-figovovu omáčkou
Kurací rezeň s parmskou šunkou a údeným oštiepkom v cestíčku z čierneho piva
Morčacie prsia plnené sušenou slivkou, taveným syrom a orechami s parmezánovou omáčkou
Konfitované kačacie stehno podávané na staročeskom kapustníku s kalerábovou kapustou
Do šťavnata pripravená bravčová panenka obalená v slaninke podávaná na hniezde z mladej fazuľky
Vežičky z bravčovej panenskej servírované s domácou demi glace omáčkou a chipsom z pan-cetty
Pomaly pečená bravčová panenka na ragú z lesných húb
Bravčová panenka plnená proscuittom crudom a baby špenátom
Pomaly pečená hovädzia roštenka s domácou demi glace omáčkou, posypaná viedenskou cibuľkou
Variácie troch druhov mäsa, pripravených sous-vide technológiou
Grilovaný filet z lososa na restovanom baby špenáte s omáčkou z pečených citrónov
Zapekané lodičky z baklažánu naplnené chrumkavou zeleninou a syrom halloumi
PRÍLOHA 200g
Domáce pečené zemiaky v šupke s morskou soľou a drvenou rascou
Pučené maslové zemiaky s jarnou cibuľkou
Mrkvovo-zemiakovo-maslové pyré
Pyré z pečených batatov
Gratinované zemiaky
Varené maslové zemiaky s čerstvými bylinkami
Jasmínová ryža
Grilovaná zelenina
DEZERT
Vyprážaná zmrzlina s horúcim lesným ovocím a šľahačkou 180g
Domáca štrúdľa (višňovo-tvarohová, orechovo-maková) 100g
Čokoládová fontána – 1,2kg čokolády + 1,5kg ovocia + penové cukríky
BUFET TEPLÝ
Konfitované kačacie stehno, červená kapusta, zemiaková lokša 100g/50g/1ks
Pečená morka cca 10kg (plnka, nakladaná zelenina)
Domáca pražská šunka, cca 13kg (domáci chren, domáci chlebík, nakladaná zelenina)
Pečené prasiatko (plnka, nakladaná zelenina, obloha)
Slovenská zabíjačka (jaternice, klobása, ovarové koleno) 100g
Roláda z kuracieho mäska plnená mozzarellou a brokolicou 100g
Gril mix (kuracie, bravčové) 100g
Mučkalica (kuracia alebo bravčová) 100g
Hovädzia sviečková na smotane, karlovarský knedlík 100g/100g
Zapekaná brokolica s mozzarelou a bešamelom 100g
Hustý zámocký kotlíkový guľáš 200ml
Kapustnica s domácou klobásou a údeným kolenom 200ml
BUFET STUDENÝ
Na zrkadle aranžovaný mix mäsových a syrových rolád 100g
Variácie rezníkov (kuracie, morčacie, bravčové) 100g
Domáci zemiakový šalát s majonézou 100g
Slovenský zemiakový šalát so šalotkou 100g
Domáci Parížsky šalát 100g
Cestovinový šalát so smotanou 100g
Ovocný šalát z čerstvého sezónneho ovocia s mätou 100g
Grécky šalát s olivami a feta syrom 100g